For at du skal få et litt bedre innblikk i noen av de mangeartede fiskeopplevelsene vi kan skreddersy for deg kan du her se noen av våre “case studies”. Faktiske fiskeekspedisjoner vi har tilrettelagt for fornøyde kunder opp gjennom årene. Vi har satt opp en liste på de mest populære pakkene våre, og gir noen eksempler på suksessfulle arrangementer i hver kategori.

Skjærgårdsdagstur i fiskeskøyte eller større motorbåt
Vi arrangerer alle typer turer, men av de mest anvendelige finner du skjærgårds-turene. Typisk er dette en dagstur, og det kan like godt dreie seg om en fire-fem timers korttur, som en heldags affære. Siden disse turene foregår i en større skøyte eller båt kan vi tilby all slags type catering fra det helt enkle med kaldmat som rekebord opp til varmretter. Sidene båtene er større kan disse turene kombineres med mindre møterom.

Kort dagstur i åpen båt
For mindre grupper på et par til fire, fem personer kan dette være en ypperlig måte å komme i kontakt med sjøen på. I en mindre båt kommer deltakerne mye nærmere elementene, og opplevelsen blir så mye friskere. Her kan vi fiske nær sagt hva som helst av det som finnes i skjærgården/kysten, avhengig av hvor vi er.

Luksus-skjærgårdssafari
For den som ønsker en noe mer luksuriøs opplevelse enn akkurat en fiskeskøyte har vi gjennomført mange små-cruise med 40 fots, og større, yachter i ypperste klasse. Soldekk oppe og nede, samt salonger, bysse og også soverom. Catering blir selvsagt skreddersydd.

Kysten-rundt- opplevelse
For de som ønsker en noe lengre og heftigere fiskeopplevelse anbefaler vi flerdags-cruise. Vi legger da avsted med en større skute/båt, og tilbyr køyeplasser ombord. Dette er helt suverent for å komme seg noe ut på havfiske, samt for rett og slett å transportere seg noe lengre mens en har gode fiskeopplevelser underveis. Typiske turer er Oslo – Kristiansand – Oslo, Bergen – Sogn – Bergen etc. Men vi har også arrangert turer langs hele kysten fra Oslo til Kristiansund.

Sommerdag- og kveld på fjorden
Noen av de mest populære arrangementene våre er enkle, men gode sommer cruise på fjorden. De beste arrangementet er de hvor en kan kombinere dag og kveld, med fisking på dagtid og bespisning/sosialt på kvelden. Alt på fjorden.

Den store lakseopplevelsen
I tillegg til hav/kyst-opplevelsene våre tilbyr vi selvsagt ferskvannsfiske og elvefiske. Og i denne gruppen arrangement er lakse-arrangementene de mest populære. Vi arrangerer laksefisking i alle de beste norske lakseelvene, og ordner alt det praktiske. Vi har gode samarbeidspartnere i lokale hoteller, og syr dette sammen til en storslått opplevelse.

Viddens fiskeopplevelser
Norge er et land som er rikt på naturopplevelser, og mange av disse finner du på høyfjellet. Det er noe helt spesielt å legge fisketurer på en av de mange viddene vi har. Hardangervidda i Sør-Norge, og Finnmarksvidda i Nord, som eksempler. Turen opp blir kort takket være sjøfly, og vi syr alt sammen med tanke på transport og overnatting. Her er det gode muligheter for å komme seg skikkelig vekk fra stresset, og fokusere på stille fisking. Kun vår/sommer og tidlig høst. Anbefales.

Fluefiske ABC
For de som ønsker en noe mer undervisningsbasert tilnærming arrangerer vi to til tredagers-kurs på hytter eller høyfjellshotell overhele landet, i nær beliggenhet til gode elver og vann. Vi samarbeider med erfarne fluefiskere og tilbyr gode kurs som dekker alt. Masse praktisk erfaring, og vedig sosialt om kvelden. Det er populært å kombinere dette med hotell og teltovernatting, slik at en får med seg kvelds- og nattfiske.