En viktig del av opplevelsen er maten. Vi vet at du ønsker å komme deg ut fra ditt daglige miljø, og at du vil ut i naturen. Og det fikser vi, selvsagt. Men vi vet også hvor viktig dette med mat er for trivselen. Og her ordner vi alt. Fra rene tilleggskurs som går på matlaging, til fullbetjent servering fra det helt enkle til det svært sofistikerte. Her er noen eksempler på hva vi kan tilby når det gjelder å integrere mat inn i din fiskeopplevelse

Kaldmatservering
Enkleste type servering, men dette behøver ikke være et dårlig valg. Snarere tvert imot. På de korteste arrangementene vår kan rett og slett tilby noe så enkelt som påsmurte rundstykker/brødmat, som kangjøres noe mer interessant ved å bruke noe mer forseggjort pålegg. Vår kulinariske konsulent står til tjeneste, og som eksempler kan en i tillegg til de helt typiske snitt/rundstykkepåleggene som ost, skinke, reker,roastbiff etc også velge ting som parma og ruccola, caprese (tomat, mussarela og basilikum),gåselverpate etc. Et av de mest populære tilbudene våre er rekebord.

Varmmatservering
Dersom du ønsker noe mer, eller dersom turen er av noe lengre varighet, kan du velge varmmat. Det kan være noe så enkelt og økonomisk som suppe og rundstykker, og her nevner vi selvsagt spesielt vår kompetanse på fiskesuppe, både i norsk,kremet variant samt i en mer middelhavs-inspirert, tomatisert variant. Varmmat tilbys i alle varianter, fra enklere, norsk husmannskost som kjøttkaker, lapskaus, fiskeboller og kokt torsk, til mer forseggjorte, internasjonale retter i alle kategorier, både mer rustikke i tillegg til de mer gastronomisk velutførte. Fiskeretter er selvsagt et populært valg, og selv om vi gjerne må sikre oss med ”fangst” fra leverandører kan vi også integrerer matopplegg med det vi trekker opp.

Gourmetvarianter
Vi deler gjerne inn i to kategorier når vi snakker om mat: Rustikk og gourmet. Og ved å velge mellom disse to kategoriene har du satt stilen på måltidene, mens du deretter kan velge mellom mange alternativer.

Kokke/gourmetkurs
I tillegg til den tradisjonelle muligheten av å få maten tilberedt og servert, kan du også tenke på om du vil ha mindre kokkekurs/kokeopplegg bakt inn i opplevelsen. Dette passer selvsagt godt sammen med råvarebehandling når det gjelder fisk. Spesielt på de turene som går over flere dager kan vi legge opp gode løp her.

Tradisjonsmatkurs
I tillegg til at vi kan tilby kokkelering med deltakerne som en del av opplegget har vi merket at interessen de siste årene er ganske stor for å lære mer om tradisjonell, norsk mat. Spesielt mat som har tradisjoner langs kysten og som har med havet og kystkulturen å gjøre. Her er det mange gode opplegg vi kan sette i gang, så bare snakk med oss for nærmere info.